Corona maatregelen Erve Punte

03-05-2020

Recreatie en toerisme is weer beperkt toegestaan in Twente. Dat betekent dat wij ook weer gedeeltelijk open zijn. Wel is er een aantal belangrijke aandachtspunten. 

Gelet op de verbodsbepaling zal feitelijk alleen sprake kunnen zijn van verblijf dat geheel zelfvoorzienend is. Dit betekent dat per kampeerplek een eigen toilet met een eigen was- en/of douchevoorziening aanwezig moet zijn. Deze maatregel geldt in ieder geval tot 30 juni. Voor ons betekent dit dat we voor de camping tijdelijk privé sanitair ruimtes ter beschikking hebben, ieders met een eigen toegang (+ eigen sleutel) voorzien van toilet, wasbak en douche.U dient het privé sanitair tijdens uw verblijf zelf schoon te houden.  

Update 12 mei: Het tijdelijk privé sanitair is reeds allemaal bezet tot 1 juli. We hebben nog wel plek voor kampeermiddelen die geheel zelfvoozienend zijn (toilet en was/douche-gelegenheid). Tevens beschikken we over 2 trekkershutten en 5 boerderijkamers (vanaf juli) die geheel zelfvoorzienend zijn.

Op Erve Punte gelden de volgende regels:

  • U kunt gebruik maken van een accommodatie/kampeerplaats indien u met uw eigen partner/eigen gezin komt. Indien u met niet-gezinsleden wilt komen geldt een maximum van 3 personen.
  • Speeltuin/speelveld: alleen toegankelijk voor kinderen (tenzij u met uw gezin de enige bent).
  • U kunt geen bezoek ontvangen.
  • Op het gehele bedrijf staan wij samenscholing niet toe: dus ook geen opa/oma, kinderen en kleinkinderen.
  • U dient zich te houden aan de door het RIVM vastgestelde maatregelen