Buitenverblijf Erve Punte

Voor bijzondere herinneringen die je, je leven lang koestert

Stel je voor… een heldere sterrenhemel, een uitzicht over velden en bossen, verscholen in de Twentse natuur, ver weg van drukte, in een ongedwongen sfeer. Dat is uniek verblijven bij Erve Punte. Een typische Twents Saksische boerderij met een lange geschiedenis, die veel van haar karakteristiek heeft weten te behouden. Nostalgisch met een eeuwenoud verhaal.  Als je houdt van kleinschalig en gemoedelijk dan ben je bij ons op je plek. We hebben diverse sfeervolle overnachtingsmogelijkheden en ook voor een ongedwongen zakelijke bijeenkomst of knus feestje met familie kun je bij ons terecht. 

plattegrond ervepunt

Klein maar fijn

Of je nu houdt van kleinschalig kamperen in een tentje, caravan of camper met uitzicht over velden of juist onder de bomen. Liever overnacht in een knusse trekkershut of heerlijk wil relaxen in een boerderijkamer, de keus is aan jou. Verwacht bij ons geen uitbundig animatieteam, strak afgebakende plekken of een bord vol met huisregels. Verwacht wel een idyllische plek, klein en gemoedelijk, met een verhaal en oog voor elkaar en de natuur.

Landelijk kamperen

De kleinschalige camping met theehuis en boerderijkamers, bevindt zich midden in de bossen, waar je tijdens een boswandeling in de avondschemer of vroege ochtend regelmatig reeën en andere bosdieren tegenkomt. Ontdek dit stukje uniek Twente, in een ongedwongen sfeer, ver weg van de drukte. Waar s ‘avonds een kampvuurtje brand en je heerlijk weg kunt dromen met kijk over velden en bossen. De camping biedt 23 ruime plekken, zowel schaduwrijk als zonnig met een schitterend uitzicht. Kies je eigen plekje en ervaar het gevoel van vrijheid op deze bijzondere plek.

Wil je wel graag kamperen maar heb je zelf geen caravan of tent? Geen probleem we hebben twee supergave vintage caravans uit de jaren 60 te huur. Ervaar het echte kampeergevoel zonder al het gedoe. Hij staat al voor je klaar, compleet ingericht, je hoeft alleen nog je koffers nog uit te pakken en genieten maar. 
Houd je van lekker buiten maar dan net met iets meer luxe? Kies dan voor één van de twee trekkershutten . Deze comfortabele hutten zijn voorzien van alle gemakken zoals een lekker bed, kitchenette, toilet, douchehuisje, zithoek en kleine veranda. Geschikt voor trekkers maar ook voor een langer verblijf. Je verblijft in een kleine maar zeer gezellige pod. 

Boerderijkamers

Vijf unieke boerderijkamers elk met een eigen verhaal. 
Genieten midden in de Twentse natuur in alle luxe en comfort? Kies dan voor één van onze comfortabele kamers in de boerderij.  De eeuwenoude boerderij is omgebouwd naar 5 sfeervolle boerderijkamers, een gezellig theehuis en een knusse vergaderzolder. Elke kamer is uniek en heeft zijn eigen uitstraling. Bij de inrichting van de kamers hebben we ons laten inspireren door de bijzondere geschiedenis van Twente. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en de bedden zijn reeds opgemaakt zodat jij direct lekker kunt relaxen en genieten van dit bijzondere plekje.

Twents Theehuis & Vergaderlocatie

Naast onze theetuin met rustpunt beschikken we ook over een knusse binnenruimte.  In het Twents Koffie- en Theehuis kun je lekker ontbijten, gezellig spelletjes spelen of na een dagje erop uit heerlijk loungen bij de kachel met een hapje en een drankje. Met mooi weer kun je genieten van het bijzonder fraaie uitzicht onder de veranda van onze theetuin, waar vroeger de koeien werden gemolken. Onze oude hooizolder hebben we omgetoverd tot een kleinschalige vergaderruimte, geschikt voor circa 16 personen. Voor vergaderingen en trainingen in een intieme en inspirerende omgeving. 

Kom even op adem en geniet samen van de mooie dingen van het leven.

Over Erve Punte