Buitenverblijf Erve Punte

Voor bijzondere herinneringen die je, je leven lang koestert

Stel je voor… een heldere sterrenhemel, een uitzicht over velden en bossen, verscholen in de natuur, ver weg van drukte, in een ongedwongen sfeer. Dat is uniek verblijven bij Erve Punte. Verscholen midden in de Twentse natuur, gelegen tussen Oldenzaal, Enschede en Losser ligt het Buitenverblijf Erve Punte. Een typische Twents Saksische boerderij uit het begin van de vorige eeuw, die veel van haar karakteristiek heeft weten te behouden. Nostalgisch met een eeuwenoud verhaal.

Lees hier over onze corona maatregelen

Landelijk kamperen

De kleinschalige camping met theehuis en boerderijkamers, bevindt zich midden in de bossen, waar je tijdens een boswandeling in de avondschemer of vroege ochtend regelmatig reeën en andere bosdieren tegenkomt. Ontdek dit stukje uniek Twente, in een ongedwongen sfeer, ver weg van de drukte. Waar s ‘avonds een kampvuurtje brand en je heerlijk weg kunt dromen met kijk over velden en bossen. De camping biedt 25 ruime plekken, zowel schaduwrijk als zonnig met een schitterend uitzicht. Kies je eigen plekje en ervaar het gevoel van vrijheid op deze bijzondere plek. Sinds mei 2020 zijn er twee trekkershutten bij gekomen. Deze comfortabele hutten zijn voorzien van alle gemakken zoals een kitchenette, toilet, douchehuisje, zithoek en kleine veranda. Geschikt voor trekkers maar ook voor een langer verblijf. Je verblijft in een kleine maar zeer gezellige pod.

Boerderijkamers

Nieuw sinds zomer 2020 vijf bijzondere boerderijkamers ieder met een eigen verhaal. 
Beleef de Twentse geschiedenis onder 1 dak in één van onze unieke thema kamers. Elke kamer heeft zijn eigen verhaal en vertelt een deel van de bijzondere geschiedenis van Twente. Het is als het ware een reis door de tijd, een levend museum en een eerbetoon aan al het moois van Twente door de eeuwen heen.

Twents Theehuis & Vergaderlocatie

Naast onze theetuin beschikken we nu ook over een binnenruimte zodat we alle seizoenen open kunnen blijven. In het Twents Koffie- en Theehuis kun je lekker ontbijten, gezellig spelletjes spelen of na een dagje erop uit heerlijk loungen bij de kachel met een hapje en een drankje. Met mooi weer kun je genieten van het bijzonder fraaie uitzicht onder de veranda van onze theetuin, waar vroeger de koeien werden gemolken. Onze oude hooizolder hebben we omgetoverd tot een kleinschalige vergaderruimte, geschikt voor circa 16 personen. Voor vergaderingen en trainingen in een intieme en inspirerende omgeving. 

Kom even op adem en geniet samen van de mooie dingen van het leven.

Over Erve Punte