Trekkershutten

De Smokkelaar I & II 

 

Waan jezelf in een lodge, maar dan ietsjes kleiner 

De trekkershutten 'De Smokkelaar I & II' bevinden zich op de camping (zie plattegrond). Het zijn sfeervolle campingpods voorzien van alle gemakken zoals een kitchenette met keukengerei, toilet, privé douchehuisje, zithoek, koffie- en theefaciliteiten en kleine veranda. Een pod is een lieflijk houten huisje met een afgerond dak waar je heerlijk kunt vertoeven.

Het is zowel geschikt voor trekkers als ook voor een langer verblijf. De pod beschikt naast een tweepersoonsbed over een slaapbank geschikt voor max 2 kinderen (tot 12 jaar). Binnenin is het ontzettend knus, daarom is het ideaal voor een romantische vakantie in de natuur. Dankzij de rustieke afwerking aan de binnen- en buitenkant van de pod waan je jezelf in een lodge, maar dan ietsjes kleiner.

 

Smokkelroute en andere lange afstand wandelingen 

De Smokkelaar I & II maken onderdeel uit van de Smokkelroute. Zoals vele grensdorpen in Twent heeft ook de Gemeente Losser en dan vooral Overdinkel een lange smokkel geschiedenis. Het is zeker de moeite waard om in Overdinkel meer te ontdekken en te beleven over dit spannende stukje geschiedenis. Naast de Smokkelroute lopen ook het Noaberpad, het Hillegenpad en het wandelnetwerk (R90) vlak langs Erve Punte.

Boek hier jouw Trekkershut