Sfeervol overnachtenOude Luchtfoto boerderij

"Een gastvrij pareltje in het mooie Twentse land"

Kom je ook bij ons genieten in één van de 5 unieke boerderijkamers? De luxe kamers bevinden zich in de oude, geheel verbouwde, boerderij uit omstreeks 1825. Bij de verbouwing van de boerderij hebben we zoveel mogelijk het oorspronkelijke karakter behouden maar dan wel met de luxe en comfort van vandaag de dag. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer en inrichting en neemt je mee terug naar een stukje geschiedenis van Twente. Het is een eerbetoon aan al het moois van Twente door de eeuwen heen. 

 Alle kamers zijn sfeervol met oog voor detail ingericht en beschikken over:

  • Zeer fijne en ruime tweepersoonsboxspring
  • Zithoek met tv
  • Luxe badkamer met regendouche (inclusief handdoeken, douchegel, shampoo en föhn)
  • Airco
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Gratis wifi

Van de 5 kamers bevinden zich 3 op de begane grond, elk met een eigen buitenterras met fraai uizicht en kitchenette. Bij de 2 kamers op de eerste verdieping is standaard het ontbijt inbegrepen. De kamers zijn het hele jaar boekbaar en je kunt al een kamer boeken vanaf 1 nacht. Voor een weekendje weg (2 nachten) of bij langer verblijf hebben we aantrekkelijke arrangementsprijzen. Heb je nog vragen of wil je liever telefonisch of per mail reserveren, geen probleem, bel 06 - 10 39 95 63 of gebruik het contactformulier.

 De Schatkamer (tweepersoons, circa 30 m2)

De Schatkamer is een fraai ingerichte tweepersoons kamer op de begane grond die het verhaal vertelt van het ontstaan van het Twentse landschap en de vele bodemschatten . Het is een knusse kamer op de hoek, voorzien van alle gemakken zoals een luxe boxspring (1,60 x 2,10m), heerlijke badkamer met regendouche, kitchenette, zithoek met tv, airco en gratis wifi. Tevens beschikt de kamer over een eigen buitenterras met buitenzitje. Ontbijt kun je bijboeken voor € 12,50 per pers. per dag of maak gebruik van onze broodjesservice. Klik hier voor meer informatie en arrangementen 

Schatkamer boeken

 
De Spoorzoeker (tweepersoons + slaapbank voor 2 kids tot 12 jr., circa 35 m2) 

De komst van de jagers in dit gebied beleef je in de tweede kamer, De Spoorzoeker. Als je in deze groene kamer verblijft ga je terug in de tijd toen Twente werd bewoont door jagers en verzamelaars. In deze kamer beleef je de mooie Twentse flora en fauna van heel dichtbij. Het is een ruime tweepersoonskamer op de begane grond. Door middel van een slaapbank, geschikt voor kinderen tot 12 jaar, is het mogelijk uit te breiden naar vierpersoons. Naast een luxe boxspring (1,80 x 2,10m) beschikt de kamer over een eigen kitchenette, fraaie badkamer met regendouche en een zithoek met tv, airco en gratis wifi. De kamer beschikt ook over een eigen buitenterras met buitenzitje. Ontbijt kun je bijboeken voor € 12,50 per pers. per dag of maak gebruik van onze broodjesservice. Klik hier voor meer informatie en arrangementen 

 Spoorzoeker boeken

 
De Boerenkamer (tweepersoons + slaapbank voor 2 kids tot 12 jr. , circa 35 m2)

De Twentse boeren zijn vanoudsher al gek op tradities en gebruiken zoals de marken, paasvuren, feesten en het noaberschap. De Boerenkamer, die zich zoals vroeger in het voorhuis van de boerderij bevindt, is nostalgisch ingericht met oude details. Het is een ruime tweepersoonskamer op de hoek aan de voorzijde van de boerderij op de begane grond. Door middel van een slaapbank, geschikt voor kinderen tot 12 jaar, is het mogelijk uit te breiden naar vierpersoons. Naast een luxe boxspring (1,80 x 2,10m) beschikt de kamer over een eigen kitchenette, fraaie badkamer met regendouche en een zithoek met tv, airco en gratis wifi. De kamer beschikt tevens over een eigen buitenterras met buitenzitje. Ontbijt kun je bijboeken voor € 12,50 per pers. per dag of maak gebruik van onze broodjesservice. Klik hier voor meer informatie en arrangementen. 

Boerenkamer boeken

 

De Sagenkamer (tweepersoonskamer, circa 28m2) 

Met de boeren kwam ook het bijgeloof en de sagen in Twente en deze verhalen komen tot leven in De Sagenkamer. Een kamer vol mystiek en bizarre verhalen. Het is een comfortabele tweepersoonskamer op de eerste verdieping met uitzicht over het erf, de camping en het bos. De kamer beschikt over een luxe boxspring (1,60 x 2,10m), een fraaie badkamer met regendouche, een zithoek met koffie- & theefaciliteiten, tv, airco en gratis wifi. Bij deze kamer is het ontbijt standaard inbegrepen. Klik hier voor meer informatie en arrangementen.

 Sagenkamer boeken

 

De Heerenkamer (tweepersoonskamer, circa 35m2)

En met De Heerenkamer, die vertelt over het rijke textiel verleden van Twente, komen we in het begin van de vorige eeuw. Een relatief jonge geschiedenis die op vele plekken in de regio nog goed zichtbaar is. Het is een luxe ingerichte ruime tweepersoonskamer passend bij de weelde van de befaamde textielfamilies van weleer en met een schitterend uitzicht over velden en bossen. De kamer is voorzien van een luxe boxspring (1,80 x 2,10m), een fraaie badkamer met regendouche, een zithoek met koffie- & theefaciliteiten, tv, airco en gratis wifi. Bij deze kamer is het ontbijt standaard inbegrepen. Klik hier voor meer informatie en arrangementen. 

Heerenkamer boeken