Overnachten met een bijzonder verhaal

Erve Punte ligt verscholen midden in de natuur op een uniek plekje waar veel van de geschiedenis bewaard is gebleven. Kom en laat je verrassen met een verblijf op onze mooie oude Twentse erf gelegen in een natuurgebied tussen Losser en Oldenzaal. Naast de kleinschalige camping met 25 plekken en 2 trekkershutten, hebben we vanaf 15 juli ook de beschikking over 5 bijzondere boerderijkamers.

We hebben een gezellige theetuin met overkapping en vanaf deze zomer kun je ook binnen bij ons terecht in ons Twentse koffie- en theehuis. Hier kun je lekker ontbijten, gezellig spelletjes spelen of na een dagje erop uit, heerlijk loungen bij de kachel met een hapje en een drankje. En met mooi weer kun je genieten van het bijzonder fraaie uitzicht onder de veranda van onze theetuin, waar vroeger de koeien werden gemolken.

De Twentse geschiedenis komt tot leven bij Erve Punte. Zo vertelt elke boerderijkamer een stuk geschiedenis van Twente die loopt van de tijd dat hier nog zee was tot aan de textielbaronnen begin vorige eeuw. En ook de trekkershutten vertellen een verhaal over de smokkelaars die in de vorige eeuw veel avonturen beleefd hebben.  

Bekijk hier de overnachtingsmogelijkheden